|
צילום: יח"צ
פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 07.01.12
מתכון להכנת תבשיל פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי, באדיבות ברילה.
מרכיבים עיקריים: שום, רוזמרין, כרובית, אנשובי.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חבילת פסטה קונציליאה (של ברילה) 6 פילה אנשובי טרי 0.5 קילו כרובית 1 שן שום רוזמרין מלח פלפל
אופן הכנת המתכון
- חותכים את הכרובית לחתיכות, לבשל 5 דק' במים רותחים ומעט מלח.
- מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס, מטגנים כמה דק' עד להתרככות.
- מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דק' (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי...).
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|