מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשוביצילום: יח"צ

פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי

מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 07.01.12

מתכון להכנת תבשיל פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי, באדיבות ברילה.

מרכיבים עיקריים: שום, רוזמרין, כרובית, אנשובי.

משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות

מצרכים להכנת המתכון


חבילת פסטה קונציליאה (של ברילה)
6 פילה אנשובי טרי
0.5 קילו כרובית
1 שן שום
רוזמרין
מלח
פלפל

אופן הכנת המתכון

  • חותכים את הכרובית לחתיכות, לבשל 5 דק' במים רותחים ומעט מלח.
  • מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס, מטגנים כמה דק' עד להתרככות.
  • מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דק' (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי...).
  • לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il