| 
 | 
 
 צילום: יח"צ
 
פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות 
פורסם בתאריך: 07.01.12 
מתכון להכנת תבשיל פסטה קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי, באדיבות ברילה. 
מרכיבים עיקריים: שום, רוזמרין, כרובית, אנשובי. 
משך ההכנה: 25 דקות  
מספר מנות: 3-5 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
 חבילת פסטה קונציליאה (של ברילה) 6 פילה אנשובי טרי 0.5 קילו כרובית 1 שן שום רוזמרין מלח פלפל
  
אופן הכנת המתכון
 
 
- חותכים את הכרובית לחתיכות, לבשל 5 דק' במים רותחים ומעט מלח.
 
- מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס, מטגנים כמה דק' עד להתרככות.
 
- מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דק' (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי...).
 
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
 
- מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.
 
 
 
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |