|
עוף בסלרי
מאת: שף דויד בן אבו, קטגוריה: עוף
פורסם בתאריך: 28.04.10
מתכון להכנת עוף בסלרי, לכל מי שאוהב את הירק הנפלא הזה. טעים, טעים!
מרכיבים עיקריים: עוף, סלרי.
משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 7
מצרכים להכנת המתכון
כף שמן בצל גדול, קצוץ 7 כרעי עוף גבעולי סלרי אמריקאי, חתוכים לקוביות קטנות מלח, פלפל שחור פפריקה אדומה לפי הטעם
אופן הכנת המתכון
- מחממים בסיר גדול את השמן.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב.
- מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים כחמש דקות.
- מוסיפים את הסלרי והתבלינים.
- מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|