|
צילום: מנהל האתר
חזה עוף על מחבת פסים
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: חזה עוף
פורסם בתאריך: 29.02.12
נמאס לכם מהשניצלים? מחפשים מתכון מהיר ובריא יותר לחזה עוף? הנה! מתכון להכנת חזה עוף על מחבת פסים.
מרכיבים עיקריים: חזה עוף, פפריקה מתוקה, שמן זית.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חזה עוף פרוס ודפוק לשניצלים (כמות לפי בחירה) מעט שמן זית מעט פפריקה מתוקה מלח גס פלפל גס
אופן הכנת המתכון
- לתבל היטב כל נתח מחזה העוף במלח, פלפל גס, פפריקה מתוקה ושמן זית - משני הצדדים.
- לחמם על עוצמה גבוהה מחבת פסים כבידה.
- ברגע שהמחבת חמה מספיק, להניח את חזות העוף למשך צלייה של 3 דקות (בערך) בצד אחד, וחצי מהזמן בצד השני.
- להגיש בליווי אורז, תפוח אדמה אפוי או כל תוספת שרוצים. את חזה העוף ניתן להגיש עם מעט סחוג מלמעלה, או רוטב צ'ימיצ'ורי.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|