|
צילום: Brett Mulcahy, Fotolia
מתכון לקציצות עוף בייתיות
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: קציצות עוף
פורסם בתאריך: 10.03.12
מתכון להכנת קציצות עוף בייתיות, פשוטות להכנה וטעימות במיוחד.
מרכיבים עיקריים: שום, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, ביצים, פטרוזיליה, בשר עוף טחון, בצל.
משך ההכנה: כ-45 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
½ קילו בשר עוף טחון (חזה עוף) 1 בצל בינוני קצוץ וטגון ¼ חבילה פטרוזיליה קצוצה 2 פרוסות לחם מושרות במים ללא הקרום 1 ביצה מלח, פלפל שחור לפי הטעם מעט שמן לטיגון
אופן הכנת המתכון
- שמים במעבד מזון את הבשר, בצל מטוגן, פטרוזיליה קצוצה, ביצה, לחם מושרה שסחטנו ותבלינים.
- מעבדים את הכל לעיסה אחידה.
- מחממים מחבת עם מעט שמן יוצרים מהעיסה כדורים בגודל הרצוי. פוחסים אותם ומטגנים לצבע זהוב (טיפ: כאשר העיסה רכה, ניתן לצקת בעזרת כף למחבת את הקציצות).
שידרוגים: ניתן להוסיף תבלינים נוספים כגון: חווייג' למרק, שום כתוש, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|