מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

רוטב לתיבלון בשרים על האשצילום: Boris Ryzhkov, Fotolia

רוטב לתיבלון בשרים על האש

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: על האש
פורסם בתאריך: 10.03.12

מחפשים תיבול לבשר על האש? שף מירי גרינברג מציגה ברוטב לתיבלון בשרים על האש, שלא יאכזב אתכם!

מרכיבים עיקריים: פפריקה מתוקה, סילאן, דבש, שום.

משך ההכנה: 5 דקות
מספר מנות: בהתאם לכמות הבשרים

מצרכים להכנת המתכון

2 כפות שמן
1-2 כפות פפריקה מתוקה
1-2 כפות גריל עוף
½ כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם

אפשר גם להוסיף צ'ילי מתוק, חווייג' למרק, סילאן, דבש, שום כתוש לפי הטעם.

אופן הכנת המתכון

שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב.

כדאי לתבלן את הבשרים כמה שעות לפני השימוש, על מנת שיספגו את הטעמים.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il