|
צילום: בושי מרדור
פסטה עגבניות עם זיתים אורגנו וגבינת ריקוטה
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 18.03.12
מתכון להכנת פסטה עגבניות עם זיתים אורגנו וגבינת ריקוטה, באדיבות בושי מרדור מהמטבח של בושי לברילה.
מרכיבים עיקריים: שום, אורגנו, גבינת ריקוטה, צנוברים, זיתים.
משך ההכנה: 35 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
500 גרם פסטה פיקוליני ברילה עם עגבניות וגזר 10 שיני קונפי של שום עלים מ-5-6 גבעולי אורגנו טרי חופן זיתי טאסוס שחורים מעט צ'ילי אדום קצוץ (או מיובש) חופן צנוברים קלויים 150 גרם ריקוטה טריה, מפוררת מלח ים, פלפל גרוס טרי
אופן הכנת המתכון
- להכנת הקונפי שום: לבשל את שיני השום מכוסות בשמן זית, על אש מאוד נמוכה כ-30 דקות, עד שהן משחימות קלות (לא יותר!).
- להוסיף את הזיתים והצ'ילי לשמן עם שיני השום.
- לבשל את הפסטה לפי ההוראות.
- להעביר לקערת הגשה מחוממת ולפזר מעל את כל המרכיבים הנוספים ולצקת מעט משמן השום.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|