|
צילום: ירון
צ'יפס בטטה
מאת: yaronzak, קטגוריה: בטטה
פורסם בתאריך: 10.04.12
צ'יפס בטטה בצליה אחידה, מאוד טעים ומאוד בריא בטורבו-שף פלייבור וויב.
מרכיבים עיקריים: בטטה, שמן זית, כמון.
משך ההכנה: 35 דקות
מספר מנות: 3 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 בטטות גדולים למשרה: שמן זית מלח פלפל מעט כמון
אופן הכנת המתכון
- לחתוך הבטטות לצ'יפסים עבים
- לטבול במשרה: שמן זית, מלח, פלפל, מעט כמון
- לפזר על 2 הרשתות, להשאיר מרווחים למעבר האויר החם.
- 25 דקות ב 250 מעלות, אח"כ 10 דקות ב 200 מעלות בתנור הטורבו שף
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|