מרכיבים עיקריים: גבינה לבנה, שוקולד לבן, שמנת חמוצה, שוקולד מריר.
מחממים תנור מראש על 150-160- מעלות.
מקציפים את הגבינה עם הסוכר.
מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור.
טורפים בנפרד 4 ביצים בטמפרטורת החדר ומוסיפים גם אותן.
ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן (לעצור כל 10 שניות ולערבב על מנת שלא יישרף) ומוסיפים אותו ואת הווניל לבלילה. לעשות השוואת טמפרטורה, להוסיף קצת מהבלילה לשוקולד, לקרר אותו ואז להוסיף את הכל לבלילה. ניתן להוסיף גם את הגרדת לימון- למי שאוהב. לבסוף מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים לתערובת אחידה ללא גושים.. ומעבירים לתבנית משומנת היטב- גם בדפנות.
משך אפייה: 50 דקות ב-150-160 מעלות, תנור שחומם מראש, עם אמבט מים בתחתית התנור. בסיום, לכבות את התנור ולפתוח חריץ קטן לאוויר ולהשאיר את העוגה לעוד 20 דקות, לאחר מכן לקרר אותה 3 שעות בטמפרטורת החדר ואז להכניס למקרר ללילה לפני הכנת הציפוי.
למחרת- הכנת הציפוי: מחממים את השמנת המתוקה יחד עם הקקאו והסוכר, מביאים לרתיחה ומכניסים פנימה את השוקולד המריר, מערבבים היטב ומורידים מהאש.
מצננים את התערובת, ניתן להכניס ל-10 דקות למקפיא או בעזרת קערה עם מי קרח. לאחר מכן מכניסים פנימה את השמנת החמוצה שנותרה, מערבבים ומכניסים לקירור לשעה. לאחר מכן מצפים את העוגה ונותנים לה לשבת במקרר עד להגשה. ניתן להעשיר את המראה ע"י תותים או דובדבנים.
בתאבון!