|
צילום: דרור כץ
פשטידת טונה בטעם טבעי של השף סטפן
מאת: אלדר תקשורת, קטגוריה: מתכונים לשבועות
פורסם בתאריך: 09.05.12
לקראת חג שבועות הבא עלינו לטובה, הנה המתכון המנצח של השף סטפן לפשטידת טונה בטעם טבעי, באדיבות טונה סטארקיסט.
מרכיבים עיקריים: ביצים, פלפל אדום, פלפל צהוב, אבקת אפייה, קמח, חלב, שמן זית, שמיר, חמאה, טונה.
משך ההכנה: כשעה וחצי
מספר מנות: 6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
3 ביצים 1 ורבע כוסות קמח 1 שקיק אבקת אפיה 2 כפות גבינת עיזים מפוררת (ניתן להשתמש גם בגבינת טופו) 2 פלפלים אדומים 1 פלפל צהוב חצי כוס חלב (ניתן להשתמש גם בשמנת צמחית) 1 קופסת טונה סטארקיסט בטעם טבעי חמאה לשימון התבנית (ניתן להשתמש במחמאה) 6 כפות שמן זית שמיר לקישוט
אופן הכנת המתכון
- לצלות את הפלפלים , לקלף, לנקות מגרעינים, לחתוך לרצועות דקות ולטגן במחבת משומנת בשמן זית במשך 20 דקות.
- בקערה- לטרוף את הביצים, הקמח, אבקת האפייה ולהוסיף את השמן.
- להוסיף את הפלפלים הקלויים.
- להוסיף את החלב (ניתן להשתמש גם בשמנת צמחית).
- להוסיף את גבינת העזים הטריה.
- להוסיף את הטונה המפוררת.
- לצקת לתוך תבנית פשטידה משומנת בחמאה וקמח, ולאפות בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|