מרכיבים עיקריים: פלפלים, גבינה, אגוזים, טימין, שמן זית.
4 פלפלים מתוקים (גמבה) או פלפל מתוק ארוך.
160 גרם גבינה קרם 30% או גבינת עזים.
60 גרם צנוברים או אגוזים שונים לבחירתכם.
1 כפית טימין טרי קצוץ.
4 כפות שמן זית.
מלח ופלפל שחור
לחתוך הפלפלים לחצי לאורכם, ולנקות (להשתדל להשאיר את העטרות)
לערבב כל המרכיבים יחד, ולמלא הפלפלים.
לצלות בתנור (או במנגל) בחום 170 מעלות ל10-15 דקות.(ברגע שהחלק העליון מתחיל להזהיב...זה הזמן להוציא)
מתכון פשוט וקל, ואת המצרכים ניתן לשנות בקלות, לטעמכם האישי, ולזמינות המקרר.
תהנו.