|
צילום: ריצ'
עוגת גבינה לא אפויה (חלבי)
מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: עוגת גבינה
פורסם בתאריך: 21.06.12
מתכון של ריצ' להכנת עוגת גבינה לא אפויה (מתכון חלבי).
מרכיבים עיקריים: לימון, תמצית וניל, גבינת פילדלפיה, ביצים.
משך ההכנה: כ-4 שעות
מספר מנות: 5-7 מנות
מצרכים להכנת המתכון
לבסיס: 250 גרם ופלים במילוי וניל 2 כפות שמן 1 כפית קליפת לימון מגוררת
לשכבת הגבינה: 500 גרם גבינת פילדלפיה 3/4 כוס (180 גרם) סוכר דק 1 כפית תמצית וניל 1 שקית (14 גרם) ג'לטין 1 מיכל בסיס להקרמה ובישול של ריצ' 3 חלבונים
אופן הכנת המתכון
- להכנת הבסיס, מרסקים את הוופלים במעבד מזון, מוסיפים את השמן וקליפת הלימון ומעבדים מעט. שוטחים על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
- להכנת שכבת הגבינה, מקציפים היטב את הגבינה, מוסיפים את הסוכר והווניל ומקציפים מעט.
- ממיסים את הג'לטין בחלק מהבסיס להקרמה ובישול של ריצ', על אש נמוכה או במיקרוגל, מוסיפים את הבסיס הנותר. מוסיפים לתערובת הגבינה.
- מקציפים היטב את החלבונים ומקפלים עם תערובת הגבינה, יוצקים לתבנית. מקררים לפחות 4 שעות, עד שהעוגה יציבה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|