מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פשטידת ברוקולי ותירסצילום: © Rony Zmiri / Fotolia

פשטידת ברוקולי ותירס

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: פשטידת ברוקולי
פורסם בתאריך: 07.07.12

המתכון של מירי להכנת פשטידת ברוקולי, עם נגיעות תירס וגבינות.

מרכיבים עיקריים: פירורי לחם, קמח, ביצים, תירס, ברוקולי, גבינה בולגרית, גבינה צהובה, בצל.

משך ההכנה: 40 דקות
מספר מנות: 4-5 מנות

מצרכים להכנת המתכון

1 שקית ברוקולי קפוא 
½ שקית גרעיני תירס קפוא
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן
1 גביע קוטג’
100 גרם גבינה בולגרית 
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים 
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות קמח תופח או פירורי לחם

אופן הכנת המתכון


  • מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.

  • מפשירים את הירקות וקוצצים את הברוקולי לחתיכות בגודל בינוני.

  • שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים לבלילה אחידה.

  • יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-40 דקות. 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il