|
צילום: © Rony Zmiri / Fotolia
פשטידת ברוקולי ותירס
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: פשטידת ברוקולי
פורסם בתאריך: 07.07.12
המתכון של מירי להכנת פשטידת ברוקולי, עם נגיעות תירס וגבינות.
מרכיבים עיקריים: פירורי לחם, קמח, ביצים, תירס, ברוקולי, גבינה בולגרית, גבינה צהובה, בצל.
משך ההכנה: 40 דקות
מספר מנות: 4-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 שקית ברוקולי קפוא ½ שקית גרעיני תירס קפוא 1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן 1 גביע קוטג’ 100 גרם גבינה בולגרית 50 גרם גבינה צהובה מגורדת 3 ביצים מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2 כפות קמח תופח או פירורי לחם
אופן הכנת המתכון
- מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
- מפשירים את הירקות וקוצצים את הברוקולי לחתיכות בגודל בינוני.
- שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-40 דקות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|