מרכיבים עיקריים: ביצים, סוכר וניל, ליקר אמרטו, שקדים, שמנת מתוקה.
- מחממים את התנור ל-150 מעלות.
- מחממים בסיר את השמנת המתוקה עם סוכר וניל ואבקת שקדים עד כמעט רתיחה.
- בקערה, מערבבים היטב את החלמונים והסוכר. מסננים את השמנת מאבקת השקדים ומחזירים את השמנת לסיר ומוזגים 2 כפות מהביצים תוך ערבוב מהיר להשוואת טמפרטורה.
- ממשיכים בזרזוף וערבול כל הביצים לשמנת המתוקה עד קבלת מירקם אחיד.
- בתבנית עמוקה עם מים עד חציה מעמידים כלי הגשה ושופכים לתוכם את הקרם.
- מכניסים את התבנית ל-35 דקות. מקררים ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
- אפשר לצקת לכלי האפייה קרמל ועליו לשפוך את הקרם.
אפשר להגיש בליווי פירות טריים.