צילום: אנטולי מיכאלו
סלט פסטה קר עם טונה
מאת: אלדר תקשורת, קטגוריה: סלט פסטה
פורסם בתאריך: 03.08.12
מתכון לסלט פסטה קר עם נתחי טונה, שמן זית, בזיליקום, עגבניות טריות, גבינה בולגרית ונגיעות שום.
מרכיבים עיקריים: עגבניות שרי, עגבניות תמר, טונה, בזיליקום, שום, שמן זית, גבינה בולגרית, גבינת מוצרלה.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
500 ג' פסטה (פוזילי או פנה)
מעט שמן זית
2 שיני שום כתושות
כף עלי בזיליקום, קצוצים דק (אופציונלי)
500 גרם עגבניות שרי או עגבניות תמר אדומות חתוכות לעיגולים
250 גר' קוביות גבינה בולגרית או כדורי בייבי מוצרלה
2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם טבעי או עם עשבי תיבול (160 גר' ליחידה)
אופן הכנת המתכון
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. לאחר הסינון מזלפים מעט שמן זית שלא יידבק. מצננים.
- מוסיפים לפסטה שום, עגבניות, בזיליקום, גבינה ונתחי טונה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מציידים את הילד בסלט ארוז בכלי פלסטיק רב-פעמי. לא לשכוח מזלג.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il