מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה קסרצ'הצילום: יח"צ

פסטה קסרצ'ה

מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: סלט פסטה
פורסם בתאריך: 03.08.12

עונת הקיץ כבר החלה והימים החמים עוד לפנינו. הנה מתכון לסלט פסטה קליל. מנה צבעונית, טעימה וקלה להכנה.

מרכיבים עיקריים: שמן זית, בצל ירוק, פלפל אדום, חציל.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות

מצרכים להכנת המתכון


1 חבילה פסטה קסרצ'ה
1 חציל חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל ירוק פרוס
2-3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן הכנת המתכון

  • בסיר גדול עם מים רותחים ומלח, מבשלים את הפסטה.
  • בשמן זית, מקפיצים  את קוביות החציל עד להזהבה וריכוך. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ- 1-2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את הפסטה המבושלת והבצל הירוק, ממליחים ומפלפלים.
  • מקפיצים כדקה נוספת ומגישים.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il