|
צילום: יח"צ
פסטה קסרצ'ה
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: סלט פסטה
פורסם בתאריך: 03.08.12
עונת הקיץ כבר החלה והימים החמים עוד לפנינו. הנה מתכון לסלט פסטה קליל. מנה צבעונית, טעימה וקלה להכנה.
מרכיבים עיקריים: שמן זית, בצל ירוק, פלפל אדום, חציל.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 חבילה פסטה קסרצ'ה 1 חציל חתוך לקוביות 1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1 בצל ירוק פרוס 2-3 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור
אופן הכנת המתכון
- בסיר גדול עם מים רותחים ומלח, מבשלים את הפסטה.
- בשמן זית, מקפיצים את קוביות החציל עד להזהבה וריכוך. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ- 1-2 דקות נוספות.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת והבצל הירוק, ממליחים ומפלפלים.
- מקפיצים כדקה נוספת ומגישים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|