|
צילום: ריצ קצפת
פסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושן
מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: ספגטי
פורסם בתאריך: 30.08.12
מתכון להכנת תבשיל פסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושן: מתכון פשוט, מהיר, מיוחד וטעים- מבית המתכונים של ריצ'.
מרכיבים עיקריים: סלמון מעושן, תרד, שמן זית.
משך ההכנה: עד חצי שעה
מספר מנות: 4-6
מצרכים להכנת המתכון
1 חבילה (כ-400 גרם) ספגטי קצר 100 גרם סלמון מעושן, חתוך לפיסות דקות 1 כף שמן זית 2 כוסות (200 גרם) תרד טרי, חתוך לרצועות 1 מיכל (250 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ' מלח ופלפל
אופן הכנת המתכון
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
- במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את התרד ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, מוסיפים את הסלמון המעושן והפסטה ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים חם.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|