מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושןצילום: ריצ קצפת

פסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושן

מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: ספגטי
פורסם בתאריך: 30.08.12

מתכון להכנת תבשיל פסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושן: מתכון פשוט, מהיר, מיוחד וטעים- מבית המתכונים של ריצ'.

מרכיבים עיקריים: סלמון מעושן, תרד, שמן זית.

משך ההכנה: עד חצי שעה
מספר מנות: 4-6

מצרכים להכנת המתכון

1 חבילה (כ-400 גרם) ספגטי קצר
100 גרם סלמון מעושן, חתוך לפיסות דקות
1 כף שמן זית
2 כוסות (200 גרם) תרד טרי, חתוך לרצועות
1 מיכל (250 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'
מלח ופלפל

אופן הכנת המתכון


  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.

  2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את התרד ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, מוסיפים את הסלמון המעושן והפסטה ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים חם.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il