|
צילום: אייל קרן
כריך חומוס, פול וביצה
מאת: עינת תעשיות מזון, קטגוריה: סנדוויצים
פורסם בתאריך: 07.09.12
מתכון פשוט וטעים לכריך חומוס ביתי, עם פול וביצה, באדיבות חברת עינת תעשיות מזון.
מרכיבים עיקריים: ביצה, פול, פטרוזיליה, מלפפון חמוץ, סחוג, חומוס, טחינה.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: מנה אחת
מצרכים להכנת המתכון
לחמנייה (שמיניה או ארוכה) סלט טחינה (אפשר טחינה ירוקה) פול מיצרי מבושל (אפשרי מקופסא – מסונן) ממרח חומוס אמיתי ביצה קשה פרוסה עלי פטרוזיליה מלפפון חמוץ (כבוש במלח) פרוס אריסה/סחוג לפי הטעם (לא חובה)
אופן הכנת המתכון
- למרוח טחינה על הלחמנייה משני צדדיה בנדיבות.
- לערבב את הפול המסונן עם החומוס ביחס 1:1. לאוהבי חריף אפשר להוסיף אריסה/סחוג (לפי מידת החריפות הרצויה).
- למרוח את תערובת החומוס + פול על הלחמנייה, כ- 3/4 כפות (תלוי בסוג הלחמניה).
- לפזר את פרוסות הביצה על כל שטח הלחמנייה.
- להניח את פרוסות המלפפון הכבוש על פרוסות הביצה.
- ולבסוף – לפזר את עלי הפטרוזיליה.
המלצה: אם אפשרי אז חימום של דקה (לא יותר!!) בטוסטר אובן ישדרג לכם את הכריך לגבהים מדהימים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|