|
צילום: מנהל האתר
סלט סלק אדום
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: מתכונים ללא גלוטן
פורסם בתאריך: 22.09.12
מתכון לסלט סלק אדום, טעים ובריא וללא גלוטן כמובן. מתאים לארוחות חג, ארוחת שבת או ליום יום.
מרכיבים עיקריים: סלק, כוסברה, פטרוזיליה, לימון, שמן זית.
משך ההכנה: 40 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
4 סלקים גדולים צרור כוסברה טרייה קצוצה (או פטרוזיליה) לימון שמן זית מלח גס פלפל לבן
אופן הכנת המתכון
- לבשל את הסלקים במים רותחים למשך כ-35 דקות (עד שמתרככים, אבל לא יותר מידי).
- לקלף את הסלקים ולחתוך לקוביות.
- לתבל בכוסברה קצוצה (אפשר להחליף בפטרוזיליה למי שמעדיף), לימון שלם סחוט, שמן זית, מלח גס ופלפל לבן. לערבב, לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך. פשוט וטעים!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|