|
צילום: מנהל האתר
פשטידת בצל ללא גלוטן
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: פשטידות ללא גלוטן
פורסם בתאריך: 22.09.12
מתכון פשוט וטעים להכנת פשטידת בצל ללא גלוטן, טעימה ונימוחה במיוחד.
מרכיבים עיקריים: פטריות שמפיניון, פטריות פורטובלו, אגוז מוסקט, גבינה צהובה, בצל, ביצים, קורנפלור.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
5 בצלים בינוניים כוס קורנפלור גדושה 3 ביצים ½1 כפיות אבקת אפייה 150 גרם גבינה צהובה מגוררת חצי כפית אגוז מוסקט סלסלת פטריות טריות פרוסות 1.5 כפיות מלח פלפל שחור 2/3 כוס מים
אופן הכנת המתכון
- יש לקצוץ את הבצלים לפרוסות ולטגן את הפרוסות במחבת במעט שמן, עד לשקיפות.
- להוסיף למחבת את פרוסות הפטריות הטריות (פורטובלו או שמפיניון) ולטגן למשך כ-2 עד 3 דקות נוספות.
- להכניס את הבצל והפטריות לקערה גדולה ולערבב עם כל יתר החומרים.
- להניח את התערובת בתבנית מתאימה משומנת ולאפות בחום בינוני של כ-180 מעלות למשך כ-30 עד 40 דקות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|