מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

רוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור לפסטהצילום: ריצ קצפת

רוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור לפסטה

מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: רטבים לפסטה
פורסם בתאריך: 09.10.12

מחפשים מתכון מנצח לפסטה? קבלו מתכון לרוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור, על בסיס חמאה.

מרכיבים עיקריים: חמאה, אבקת מרק פטריות, גבינה צהובה, תרד, פטריות שמפיניון, גבינת רוקפור, גבינת גורגונזולה.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

לרוטב:
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
מעט חמאה
1/2 ק"ג עלי תרד
100 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה מפוררת
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח ופלפל

אופן הכנת המתכון


  1. מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.

  2. במחבת עם מעט חמאה מטגנים את הפטריות על אש גבוהה, עד שהתרככו. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת מעט חמאה ומרככים את התרד.

  3. במחבת אחרת מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הגבינות.

  4. קוצצים גס את התרד ומוסיפים עם הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומחממים. יוצקים על הפסטה ומקפיצים רק עד שהכל חם. מגישים מיד. אפשר עם מעט גבינת פרמזן מגוררת.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il