|
צילום: ריצ קצפת
עוגה לבנה
מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 09.10.12
מתכון פשוט ומהיר להכנת עוגה לבנה בחושה.
מרכיבים עיקריים: גבינת פילדלפיה, חמאה, ביצים, תמצית וניל, לימון, קמח.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 6-8 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 כוס (250 גרם) סוכר 200 גרם חמאה רכה 125 גרם גבינת פילדלפיה 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה 3 ביצים 1/2 2 כוסות (350 גרם) קמח תופח 1 כפית תמצית וניל 1 כף קליפת לימון מגוררת
אופן הכנת המתכון
- מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערת המיקסר, לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מרפדים בנייר אפייה תבנית מוארכת, באורך 30 ס"מ, ויוצקים לתוכה את התערובת.
- אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא ללא פירורים, לא מעבר לכך, כדי לא לייבש.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|