מרכיבים עיקריים: פטריות, פלפלים, בזיליקום, טימין.
לוקחים את הפטריות, מורידים להם את ה"רגליים" מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וקולים אותם בתנור ב-180% ל7 דקות. באותו הזמו מניחים את הפלפלים בתבנית אפייה וקולים כעשרים דקות.בקערה נפרדת מערבבים את גבינת המוצרלה, גבינת שמנת, הביצים, שמנת מתוקה, גבינת פטה, והקמח. להוסיף מלח ופלפל לפי הצורך.
סידור המאפה בתבנית: מניחים בתחתית תבנית הפיירקס את הפטריות הקלויות, מעל מניחים חצי מהתערובת של הגבינות שהכנו. מעל הגבינות מסדרים את הפלפלים הקלויים, מעל מפזרים עלי בזיליקום. כעת מוסיפים את שאר תערובת הגבינות, מעל מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומכניסים לתנור ב-180% מכוסה בנייר כסף לרבע שעה, מוציאים את הנייר כסף, ואופים עוד עשר דקות.
בתאבון!
צילומים: יעקב הררי.