מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

סחוג ירוק תימני

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תימני
פורסם בתאריך: 16.11.12

מתכון להכנת סחוג ירוק תימני חריף ועשיר בטעמים.

מרכיבים עיקריים: פלפל ירוק, הל, כמון, כוסברה, שום.

משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות

מצרכים להכנת המתכון

5-6 פלפלים ירוקים חריפים נקיים ושטופים 
1 ראש שום קלוף
1 כפית מלח
2 חבילות כוסברה נקיה ושטופה
1 כפית כמון
1 כפית הל טחון
½ כפית פלפל שחור

אופן הכנת המתכון


  • שמים את כל החומרים במעבד מזון וקוצצים לעיסה אחידה.

  • מעבירים את העיסה לצנצנת זכוכית שמים מעל מעט שמן סוגרים היטב ומאחסנים במקרר.

  • אפשר לחלק לקופסאות קטנות להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il