| 
 | 
סחוג ירוק תימני
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תימני 
פורסם בתאריך: 16.11.12 
מתכון להכנת סחוג ירוק תימני חריף ועשיר בטעמים. 
מרכיבים עיקריים: פלפל ירוק, הל, כמון, כוסברה, שום. 
משך ההכנה: 10 דקות  
מספר מנות: 5-10 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
5-6 פלפלים ירוקים חריפים נקיים ושטופים  1 ראש שום קלוף  1 כפית מלח  2 חבילות כוסברה נקיה ושטופה  1 כפית כמון  1 כפית הל טחון  ½ כפית פלפל שחור 
אופן הכנת המתכון
 - שמים את כל החומרים במעבד מזון וקוצצים לעיסה אחידה.
 
 - מעבירים את העיסה לצנצנת זכוכית שמים מעל מעט שמן סוגרים היטב ומאחסנים במקרר.
 
 - אפשר לחלק לקופסאות קטנות להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.
 
 
  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |