|
סחוג ירוק תימני
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תימני
פורסם בתאריך: 16.11.12
מתכון להכנת סחוג ירוק תימני חריף ועשיר בטעמים.
מרכיבים עיקריים: פלפל ירוק, הל, כמון, כוסברה, שום.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
5-6 פלפלים ירוקים חריפים נקיים ושטופים 1 ראש שום קלוף 1 כפית מלח 2 חבילות כוסברה נקיה ושטופה 1 כפית כמון 1 כפית הל טחון ½ כפית פלפל שחור
אופן הכנת המתכון
- שמים את כל החומרים במעבד מזון וקוצצים לעיסה אחידה.
- מעבירים את העיסה לצנצנת זכוכית שמים מעל מעט שמן סוגרים היטב ומאחסנים במקרר.
- אפשר לחלק לקופסאות קטנות להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|