מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגיות מרגרינה מרוקאיות

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל מרוקאי
פורסם בתאריך: 16.11.12

מתכון מסורתי להכנת עוגיות מרוקאיות במטחנת בשר, עם קוקוס, מרגרינה, אבקת אפיה וסוכר.

מרכיבים עיקריים: מרגרינה, אבקת אפיה, תמצית וניל, קוקוס, שומשום, קמח.

משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5- 15 מנות

מצרכים להכנת המתכון

1 ק"ג קמח רגיל פחות כוס בדיוק!
2 מרגרינה (מחמאה)
1 1/2 כוס סוכר 
1 כוס קוקוס או שומשום
1 כוס מים 
1 כפית וניל 
2 אבקת אפיה 
 

אופן הכנת המתכון


  • שמים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה ומערבבים עד לקבלת בצק.

  • להכניס מסדרים במטחנת בשר את השבלונה לצורה הרצויה ומכניסים את הבצק מהפתח למעלה וליצור פסי בצק.

  • לחתוך בגודל שרוצים לסדר בתבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד חצי שעה. 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il