מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מרק רטטוי עם פסטה פפרדלהצילום: סטודיו סליס

מרק רטטוי עם פסטה פפרדלה

מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: מרקים
פורסם בתאריך: 19.11.12

מתכון חורפי להכנת מרק רטטוי עם פסטה פפרדלה של ברילה, באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר.

מרכיבים עיקריים: גבינת פרמזן, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, קישואים, חצילים, בצל.

משך ההכנה: 35 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון


1.5 כוסות פסטה פפרדלה ברילה, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 חציל
1 בצל
3 פלפלים בצבעים שונים
1 קישוא
4 שיני שום
1 צנצנת רוטב עגבניות פומודורו ברילה
4 כוסות מים
קורט אורגנו יבש
קורט טימין יבש
1/4 כוס שמן זית
3 כפות סוכר
מלח
מעט רוטב טבסקו
פרמזן

אופן הכנת המתכון

  • חותכים את הירקות לקוביות ומאדים בסיר עם שמן הזית, כ- 5 דקות.
  • מוסיפים את רוטב בעגבניות ו- 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על להבה נמוכה כ- 25 דקות נוספות, מוסיפים את הפסטה ומטבלים.
  • יוצקים את המרק לקעריות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת גס.

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il