מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

תרד עם אורז

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: ירקות מבושלים
פורסם בתאריך: 26.12.12

מתכון להכנת תבשיל תרד עם אורז (נקרא במקור: ארמיקו דה ספינק).

מרכיבים עיקריים: תרד, בצל, לימון, אורז, שמן זית.

משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות

מצרכים להכנת המתכון


1 קילו תרד טרי
1 בצל קצוץ
½ כוס אורז שטוף
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
½ לימון סחוט
1 כפית סוכר
2 כפות שמן זית

אופן הכנת המתכון

  • שוטפים את התרד וקוטמים את קצוות העלים.
  • חותכים את התרד לרצועות ושמים בקערה.
  • שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל לצבע זהוב.
  • מוסיפים את התרד ומטגנים עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את התבלינים, אורז ומים ומבשלים כ-20 דקות באש נמוכה עם מכסה.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il