|
תרד עם אורז
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: ירקות מבושלים
פורסם בתאריך: 26.12.12
מתכון להכנת תבשיל תרד עם אורז (נקרא במקור: ארמיקו דה ספינק).
מרכיבים עיקריים: תרד, בצל, לימון, אורז, שמן זית.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 קילו תרד טרי 1 בצל קצוץ ½ כוס אורז שטוף מלח, פלפל שחור לפי הטעם ½ לימון סחוט 1 כפית סוכר 2 כפות שמן זית
אופן הכנת המתכון
- שוטפים את התרד וקוטמים את קצוות העלים.
- חותכים את התרד לרצועות ושמים בקערה.
- שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל לצבע זהוב.
- מוסיפים את התרד ומטגנים עוד 2 דקות.
- מוסיפים את התבלינים, אורז ומים ומבשלים כ-20 דקות באש נמוכה עם מכסה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|