מרכיבים עיקריים: כרוב, חומץ, סוכר חום.
- חותכים את הכרוב לרבעים. את הרבעים מגלחים עם סכין חדה לרצועות דקות כמה שיותר.
- משחימים 4\3 מהשומשום על מחבט. האש צריכה להיות נמוכה והשומשום חייב לנוע. למי שמרגיש בטחון להשאיר את השומשום לבד בד"כ צפוי להשחים את השומשום יותר מדי (לשרוף).
- מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה.
- יוצקים על הכרוב ולאחר מכן מפזרים מעל את השומשום.
לתת לסלט לנוח כחצי שעה ובתיאבון.
סלט פשוט עם טעמים שכולם אוהבים.
השף. קייטרינג כשר הזן את הכל.