מרכיבים עיקריים: שוקולד מריר, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, ליקר קוונטרו, תפוזים, זנגביל.
- בקערה על אמבט (קערת מתכת או זכוכית המונחת על סיר עם מעט מים רותחים) שמים את כל החומרים וטורפים קלות עד להתמוססות מלאה של השוקולד והפיכת הבלילה ואחידה ומבריקה.
- ברגע זה מורידים את הקערה מהאמבט ומצננים תוך טריפה קלה אחת למספר דקות לשם קבלת ברק בשוקולד.
- מעבירים לתבנית עם ניר אפיה בתחתיתה ומכניסים למקפיא למשך לילה.
- בבוקר מוציאים את פלטת השוקולד מהכלי וחותכים בעזרת סכין חדה לקוביות של 1 על 1 סנטימטר.
- מצפים באבקת הקקאו ומחזירים למשמרת במקפיא (יכול להחזיק עד חודש בכלי אטום במקפיא ולהוציא כל פעם כמה שצריך).
באהבה מקייטרינג צבעים מתוקים - שף ניצן ויקטורוביץ.