מתכון להכנת סלט סלק חי ותפוח עץ גרנד, באדיבות השף צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב.
מרכיבים עיקריים: סלק, חומץ, סלרי, תפוחי עץ.
משך ההכנה:15 דקות מספר מנות:4 סועדים
מצרכים להכנת המתכון
1 סלק אדום בינוני קלוף וחתוך לרצועות דקות 2 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לרצועות דקות 2 גבעולי סלרי אמריקאי עם החלק הירוק קצוצים דק ¼ כוס אגוזי מלח קלויים (בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות) 5 כפות חומץ 2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים 3 כפות שמן חמניות מעט מלח ופלפל גרוס
אופן הכנת המתכון
מערבבים את כל המצרכים בקערת ערבוב ומגישים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il