מרכיבים עיקריים: דבש, סויה ושום.
- מתחילים בחימום התנור ל-180 מעלות. תנור בחום הנכון ומוכן לפעולה חשוב ומאפשר לנו בישול / צלייה / אפיה נכונה.
- מטגנים את הבצל במחבט עד שהבצל שקוף. אין צורך להזהיב את הבצל, אנחנו רוצים אותו רך ועדין בשלב זה. הבצל ימשיך להזהיב בשלב הבא.
- מכניסים את חלקי העוף למחבט ומתגנים משני הצדדים. יש שאוהבים טיגון עדין ויש שאוהבים להזהיב את העוף.
- זה הזמן לתבל במלח ופלפל. נוסיף את אגוזי הקשיו הטריים או הערמונים המבושלים.
- מעבירים לתבנית גדולה ומאפשרים לעוף לנוח בזמן שמכינים את הרוטב.
- כעת נכין את הרוטב: השיטה הטובה ביותר לערבוב הרוטב היא בצנצנת. מכניסים את הסויה, שני שיני השום הכתושים והדבש לצנצנת, סוגרים ומנערים היטב.
- את הרוטב מוזגים על כל חלקי העוף בתבנית וצולים למשך 45 דקות.
- לא לשכוח לקשט עם בצל ירוק לפני הגשה.
בתיאבון! "הזן את הכל" קייטרינג כשר בפתח תקווה