|
לביבות תרד ועדשים
מאת: ליאל, קטגוריה: מתכונים ללא גלוטן
פורסם בתאריך: 08.06.13
מתכון להכנת לביבות תרד ועדשים ללא גלוטן, עם תפוחי אדמה וביצים.
מרכיבים עיקריים: תרד, עדשים, תפוחי אדמה.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 20 לביבות
מצרכים להכנת המתכון
2 כפות שמן 10 כוסות עלי תרד 4 תפוחי אדמה 1.5 כוסות עדשים ירוקים 3 ביצים בינוניות 8 כפות תחליף קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
אופן הכנת המתכון
- להשרות את העדשים לכ-30 דקות.
- לסנן את המים, ולשים את העדשים בסיר עם 3 כוסות מים על אש גבוהה.
- להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
- במקביל לבשל את תפוחי האדמה. ניתן לחתוך לקוביות כדי לזרז את משך הבישול.
- לטחון במעבד מזון את תפוחי האדמה, העדשים, התרד, הביצים והקמח. ניתן לטחון לתערובת אחידה, או רק טחינה גסה - בהתאם לטעם.
- ליצור כ-20 כדורים שווים ולשטח לקציצות.
- לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות עד השחמה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|