|
ברוסקטה וקונפי עגבניות
מאת: Olive Leaf, קטגוריה: חלה
פורסם בתאריך: 18.05.10
מתכון להכנת ברוסקטה וקונפי עגבניות, באדיבות השף צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב.
מרכיבים עיקריים: חלה, צנון, צימון, גזר, עגבניות.
משך ההכנה: כ-5 שעות
מספר מנות: 5-7 סועדים
מצרכים להכנת המתכון
½ חלה מתוקה מגולפת מהחלק הקשה וחתוכה לפרוסות בעובי של 1 סמ' 6 עגבניות חלוטות ללא קליפה. חתוכות ל – 4 ללא החלק עם הגרעינים. ½ כוס שמן זית 1 שני שום קצוצות 2 ענפים של קורנית מופרדים וקצוצים 1 גזר חתוך לרצועות דקות 1 צנון חתוך לרצועות דקות 1 קליפת מלפפון חתוכה לרצועות דקות 1 לימון סחוט מלח ופלפל לפי הטעם 1 כף עירית קצוצה
אופן הכנת המתכון
- מניחים את הפילה והעגבנייה על מגש עם נייר פרגמנט, ומוסיפים מעל קורנית, מלח פלפל ושמן זית.
- מכניסים לתנור בטמפ' של 80 מעלות למשך 5 שעות.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את החלה עד לצבע זהוב, כשאת העגבנייה נניח על החלה.
- מערבבים בקערה את צנון, גזר, מלפפון והעירית הקצוצה, נוסיף מיץ לימון ושמן זית, ממליחים, מפלפלים ומערבבים את הסלט.
- מגישים את המנה לשולחן לצד הברוסקטה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|