מרכיבים עיקריים: כרובית, קמח, ביצים.
- שוטפים את הכרובית וחותכים לפרחים.שמים את פרחי הכרובית בסיר וממלאים מים עד לכיסוי הכרובית.מבשלים את הכרובית חצי בישול (שתישאר מעט קשה) מסננים ומקררים.
- שמים בקערה את הקמח ובקערה נוספת את הביצים עם התבלינים וטורפים.טובלים את הכרובית בקמח ואחר כך בביצים.
- במחבת מחממים שמן עמוק ולתוכו מכניסים את הכרובית המצופה ומטגנים לצבע חום בהיר.
הערה: אפשר לעשות את המתכון הזה עם ירקות שונים כגון: ברוקולי, פטריות, חציל. אפשר לטבול את הירקות לאחר הביצים בפרורי לחם ולטגן.