| 
 | 
מוס שוקולד וגבינה
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: מוס 
פורסם בתאריך: 10.02.14 
מתכון למוס שוקולד וגבינה של שף מירי גרינברג, עם גבינה ושוקולד מריר. 
מרכיבים עיקריים: גבינה לבנה, שוקולד מריר, מרגרינה, ביצים. 
משך ההכנה: 30 דקות  
מספר מנות: 5-10 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
250 גרם גבינה לבנה 9% 3 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר 200  גרם שוקולד מריר 100 גרם מרגרינה 2 כפות מים 
אופן הכנת המתכון
 
- ממיסים במיקרוגל שוקולד, מרגרינה ומים. מערבבים פנימה חלמונים, גבינה.
 
- מקציפים חלבונים עד נוצרות גבעות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
 
- מחלקים את המוס לקעריות הגשה או לצקת לתבנית שמרופדת בבשקוטים (להרטיב במעט חלב) ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר.אפשר לקשט בפרורי שוקולד לבן.
 
 
 
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |