מרכיבים עיקריים: בצל.
- שוטפים את הבשר במים ושמים בסיר ממלאים במים עד לכיסוי הבשר ומרתיחים כשתי דקות.
- שופכים את המים הרותחים עם הבשר למסננת ושוטפים.
- לשים בסיר את השמן לחמם מעט. להוסיף לסיר את הבצל הקלוף בשלמותו והבשר לטגן את הכל לצבע חום בהיר.
- להוסיף מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
- למלא מים בסיר עד לכיסוי הבשר. לכסות במכסה ולבשל עד שהבשר מתרכך בערך שעה וחצי (בסיר לחץ בערך שעה). אם נשארו הרבה נוזלים, להמשיך לבשל עם מכסה פתוח עד לצמצום הנוזלים.
שדרוגים: ניתן להוסיף לאחר הבישול תפוח אדמה או פול ירוק ותמלינים לפי הטעם כגון: שום, כמון,פפריקה,רוזמרין ועוד.