מרכיבים עיקריים: כמון, עלי דפנה, רסק עגבניות, בצל, פול.
- שוטפים היטב את הבשר, שמים בסיר וממלאים מים עד לכיסוי הבשר. מרתיחים את הבשר למשך 2 דקום מסננים ושוטפים את הבשר.
- קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים בסיר לצבע זהוב. מוסיפים את הבשר מטגנים עוד כמה דקות ומוסיפים את התבלינים.
- ממלאים מים בסיר לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך הבשר.
- כאשר הבשר רך מוסיפים את הפול, רסק עגבניות ומערבבים.
- ממשיכים לבשל עוד כ-25 דקות עד שהפול רך.
שידרוגים: ניתן להוסיף במקום פול קוביות תפוח אדמה,גזר,פטרוזיליה וכוסברה קצוצים.