מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, קורנפלור, גבינה לבנה, ביצים.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- שימו בקערה את הגבינה הלבנה, החלמונים וערבבו. להוסיף בהדרגה את הקורנפלור ואינסטד פודינג וניל. ערבבו עד לקבלת עיסה חלקה.
- בקערה נפרדת הקציפו את החלבונים. הוסיפו בהדרגה את כמות הסוכר והמשיכו להקציף עד לקבלת קצף יציב.
- הוסיפו את הקצף אל קערת הגבינה ועם מרית קפלו-הבליעו אותו בתנועות עדינות אל תוך הגבינה. היזהרו שלא לשבור את אווריריות הקצף.
- צקו את תערובת הגבינה וקצף הביצים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. הכניסו אל אמצע תנור שחומם ל-180 מעלות (ללא טורבו! וללא פתיחה במשך זמן האפיה!!). לאחר 10 דקות, הנמיכו את החום ל-160 מעלות והמשיכו לאפות במשך שעה נוספת. עד שפני העוגה יזהיבו.
- לקרר את העוגה ולמרוח מעל את השמנת המוקצפת.
הכנת הציפוי: להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ולמרוח על העוגה הקרה.