מרכיבים עיקריים: ביצים, סוכר, שמנת, פקאן סיני.
4 ביצים
5 כפות סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
100 גר' פקאנים מסוכרים (מכונים גם "פקאן סיני")
אופן ההכנה:
1. בקערה, הקציפו את חלבוני הביצים עם 2 כפות סוכר.
2. בקערה אחרת, הקציפו את חלמוני הביצים עם 2 כפות סוכר נוספות.
3. בקערה נוספת הקציפו את השמנת עם כף סוכר אחת.
4. קצצו דק את הפקאנים המסוכרים והוסיפו לתערובת החלמונים.
5. קפלו בזהירות את השמנת המוקצפת לתוך תערובת החלמונים והפקאנים.
6. קפלו בזהירות את קצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים והקצפת, עד לקבלת תערובת אחידה.
7. העבירו את התערובת לכלי סגור והקפיאו לכ-24 שעות.
אוהבים מתוק? חובבי אפייה? היכנסו לאזור מאמרים מתוקים באתר טסה שוקולד וקבלו רעיונות, טיפים ומתכונים נוספים.