מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

סיני מוקפץ עם נודלסצילום: monday

סיני מוקפץ עם נודלס

מאת: monday, קטגוריה: נודלס
פורסם בתאריך: 22.05.10

מנת נודלס מוקפצת, תוצרת מטבחי הפרטי....

מרכיבים עיקריים: נודלס, לקט סיני, סויה.

משך ההכנה:
מספר מנות:

מצרכים להכנת המתכון

1 חב` של 400 גר` נודלס
1 חב` לקט סיני קפוא ומופשר
2 כפות שמן זית לטיגון הלקט
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
2 כפות רוטב סויה מתוק
1 כף מלאה צ`ילי חריף
מלח פלפל  

אופן הכנת המתכון

 

במחבת מטגנים את רצועות הבצל עד לשקיפותם, ומניחים בצד. במחבת ווק מקפיצים למס` דקות את הלקט עם שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את רוטב הסויה והצ`ילי ומערבבים בעדינות תוך כדי הטיגון, מורידים מהגז.מבשלים את הנודלס בנפרד במים רותחים עם מלח בערך כ-5-6 דקות, מסננים ומניחים בקערה. מוסיפים אל הנודלס את רצועות הבצל ואת הלקט המתובל ומערבבים בעדינות הכל יחדיו ומגישים.

בתיאבון ותיהנו

 

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1638639

 

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il