מרכיבים עיקריים: נודלס, לקט סיני, סויה.
במחבת מטגנים את רצועות הבצל עד לשקיפותם, ומניחים בצד. במחבת ווק מקפיצים למס` דקות את הלקט עם שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את רוטב הסויה והצ`ילי ומערבבים בעדינות תוך כדי הטיגון, מורידים מהגז.מבשלים את הנודלס בנפרד במים רותחים עם מלח בערך כ-5-6 דקות, מסננים ומניחים בקערה. מוסיפים אל הנודלס את רצועות הבצל ואת הלקט המתובל ומערבבים בעדינות הכל יחדיו ומגישים.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1638639