מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מרק עגבניות ופלפלים אדומיםצילום: דפנה

מרק עגבניות ופלפלים אדומים

מאת: דפנה, קטגוריה: מרק עגבניות
פורסם בתאריך: 26.05.10

מתכון להכנת מרק עגבניות ופלפלים אדומים, עם מעט בזיליקום.

מרכיבים עיקריים: עגבניות, פלפלים אדומים, בזיליקום.

משך ההכנה: 1/2 שעה
מספר מנות: 8-10 מנות

מצרכים להכנת המתכון

10 עגבניות בשלות אדומות בינוניות
5 פלפלים אדומים
2 בצלים אדומים בינוניים
4 שיני שום
חופן עלי בזיליקום (ללא גבעול)
1 כף סוכר
מים
מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה
25 גר' (בערך כף) של רסק עגבניות

אופן הכנת המתכון

קוצצים את הבצל והשום ומטגנים קלות בשמן זית עד להזהבה.

חותכים את הפלפל האדום לקוביות ומוסיפים לבצל ולשום ומטגנים קלות.

חותכים את העגבניות לקוביות גדולות ומוסיפים לבצל שום ופלפל.

מוסיפים את הסוכר ומערבבים.

מוסיפים מים עד לגובה שמכסה את הירקות בס"מ בערך.

מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה (תיבול לפי טעמכם האישי מבחינת הכמות).

מוסיפים כף רסק עגבניות ועלי בזיליקום מביאים לרתיחה.

מוציאים את הכל לבלנדר  טוחנים הכל ביחד ומחזירים לאש לשעה שלמה על להבה נמוכה.

ניתן להגיש עם פרמז'ן מגורד למעלה.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il