מרכיבים עיקריים: עגבניות, פלפלים אדומים, בזיליקום.
קוצצים את הבצל והשום ומטגנים קלות בשמן זית עד להזהבה.
חותכים את הפלפל האדום לקוביות ומוסיפים לבצל ולשום ומטגנים קלות.
חותכים את העגבניות לקוביות גדולות ומוסיפים לבצל שום ופלפל.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים מים עד לגובה שמכסה את הירקות בס"מ בערך.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה (תיבול לפי טעמכם האישי מבחינת הכמות).
מוסיפים כף רסק עגבניות ועלי בזיליקום מביאים לרתיחה.
מוציאים את הכל לבלנדר טוחנים הכל ביחד ומחזירים לאש לשעה שלמה על להבה נמוכה.
ניתן להגיש עם פרמז'ן מגורד למעלה.
בתיאבון!