מרכיבים עיקריים: חצילים, גבינת שמנת, גבינה בולגרית.
פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר. מורחים בשמן זית משני הצדדים ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפיה בחום של כ- 180 מעלות, עד שהחצילים מזהיבים. הופכים בעזרת מלקחיים ואופים עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים ומצננים.
במעבד מזון, מעבדים את מרכיבי הפסטו, למעט שמן הזית, לעיסה אחידה. מזלפים שמן זית בהדרגה עד לקבלת משחה.
מערבבים את הפסטו עם הגבינות.
מניחים כפית מהמילוי בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים בעדינות. מומלץ להגיש עם רוטב עגבניות טריות, בטמפרטורת החדר.