|
צילום: אלי סהר
צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאל
מאת: אל גאוצ'ו, קטגוריה: תוספות
פורסם בתאריך: 18.06.10
מתכןו נפלא להכנת צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאל, מוגש באדיבות רשת המסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי.
מרכיבים עיקריים: בטטה, תפוחי אדמה.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 3-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
שום כתוש פטרוזיליה אורגנו, מלח גס פלחי תפוחי אדמה פלחי בטטה שמן לטיגון
אופן הכנת המתכון
- מכניסים לצ'יפסר / מחבת עם שמן עמוק לטיגון פלחי תפ"א ופלחי בטטה דקות ביחס שווה, ומטגנים עד להשחמה (את פלחי הבטטה יש להכניס 5 דקות אחרי התפו"א).
- מניחים בקערת ערבוב את פלחי התפו"א והבטטה ומתבלים בכף תיבול של פטרוזיליה, שום כתוש, מעט אורגנו ומעט מלח גס.
- מערבבים היטב ומניחים על הצלחת.
- מגישים עם חזרת לבנה או קטשופ.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|