מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאלצילום: אלי סהר

צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאל

מאת: אל גאוצ'ו, קטגוריה: תוספות
פורסם בתאריך: 18.06.10

מתכןו נפלא להכנת צ'יפס ארגנטינאי - דואט סלטניה פרובנסיאל, מוגש באדיבות רשת המסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי.

מרכיבים עיקריים: בטטה, תפוחי אדמה.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 3-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

שום כתוש
פטרוזיליה
אורגנו, מלח גס
פלחי תפוחי אדמה
פלחי בטטה
שמן לטיגון

אופן הכנת המתכון


  1. מכניסים לצ'יפסר / מחבת עם שמן עמוק לטיגון פלחי תפ"א ופלחי בטטה דקות ביחס שווה, ומטגנים עד להשחמה (את פלחי הבטטה יש להכניס 5 דקות אחרי התפו"א).


  2. מניחים בקערת ערבוב את פלחי התפו"א והבטטה ומתבלים בכף תיבול של פטרוזיליה, שום כתוש, מעט אורגנו ומעט מלח גס.


  3. מערבבים היטב ומניחים על הצלחת.


  4. מגישים עם חזרת לבנה או קטשופ.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il