מרכיבים עיקריים: קמח, חמאה, ריבה.
- את כל המרכיבים להכניס לתוך מעבד מזון ולתת פולסים לאחידות, או לחילופין ניתן ללוש לבצק בידיים.
- להעביר למקרר לחצי שעה, לרדד את הבצק, לקרוץ עוגיות ובחצי מהעוגיות לקרוץ חור באמצע העוגיות, ובחלקם השני להשאיר שלמים בתור בסיס לעוגיה.
- למרוח ריבת מישמש על בסיס העוגיה, מעל להצמיד את חלק העוגיה עם החור באמצע ולהצמיד את שניהם יחדיו.
- להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה. לאפות עד הזהבה ולהוציאם.
הערות למתכון: הוספתי למתכון עוד חצי כוס קמח. הבצק יוצא כייפי ורך למגע. רק חבל שהכמות יחסית קטנה. בגלל גודל העוגיות שלי, יצאו לי סה''כ 14 עוגיות שזה מעט מאוד. כמובן אתם מוזמנים להכפיל כמויות בהתאם...
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1685626
בתיאבון ותיהנו
המתכון באדיבות דודו חמוד