מרכיבים עיקריים: קינואה, בטטות, גזר.
הכנת הקינואה:
שוטפים את הקינואה ומסננים. שמים את הקינואה בסיר ומתבלים. מוסיפים את המים הרותחים, מביאים לרתיחה שניה. מכסים את הסיר במגבת כדי למנוע יציאת אדים ( כמו באורז ) ומכסים מעל במכסה הסיר. מבשלים על אש הכי נמוכה 20 דקות ומכבים את האש. משאירים מכוסה למשך 10 דקות נוספות ואז פותחים מכסה ומפוררים את הקינואה. מוסיפים אליהם את הירקות המבושלים ומערבבים ביחד עם הקינואה ומגישים.
הכנת הירקות:
בינתיים מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה יפה. את הגזר המגורר מוסיפים לבצל לקראת סוף הטיגון, ומאדים ביחד עם הבצל עד שמשנים את צבעם והם רכים. את הבטטות מבשלים בזמן שמתבשלת הקינואה במים רותחים כ-15 דקות, משהתרככו הבטטות מוציאים מהמים, מצננים מעט וחותכים לחצאי טבעות.
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1637369
בתיאבון ותיהנו!