מרכיבים עיקריים: עוף, אורז, תפוחי אדמה.
מערבבים את כל המרכיבים יחד (חוץ מהתפו"א) וממלאים את העוף דוחסים לחלל הבטן, מתחת לעור של הפולקע, ומתחת לעור של חזה העוף. מעסים את העוף היטב בשמן זית מלח גס ופפריקה אדומה ,מכניסים לתוך שקית קוקי , מתבלים את תפו"א בשמן זית מלח ופפריקה ומפזרים מסביב לעוף. אופים כשעה ורבע בחום של 170 מעלות במרכז התנור. לאחר מכן קורעים (בזהירות מהאדים החמים) את שקית הקוקי ומשאירים את העוף לעוד 40 דקות בתנור ללא כיסוי בחום של 170 מעלות. מגישים על צלחת יפה מפזרים סביב גרגירי רימון בעונה וכוסברה.