|
צילום: יח"צ
עוגיות ברנפקלס ושומשום
מאת: yaffapr, קטגוריה: עוגיות שומשום
פורסם בתאריך: 19.07.10
מתכון להכנת עוגיות ברנפקלס ושומשום, עם דבש וסוכר חום. מתוק וטעים!
מרכיבים עיקריים: דבש, שומשום, ברנפלקס.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 20
מצרכים להכנת המתכון
5 כפות דבש 5 כפות סוכר חום חצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח חצי קילו שומשום 4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמה
אופן הכנת המתכון
- קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.
- מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.
- מוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.
- מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.
- פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.
- מיד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.
- מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.
- מגישים - אפשר עם מעט סילאן ליד.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|