מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, שוקולד מריר, שוקולד חלב, ביצים.
לתחתית העוגה: עוגיות חמאה טחונות (כוס ורבע עוגיות חמאה בבלנדר על שהן ממש כמו חול).
אופן הכנה הטארט עצמו:
- מרתיחים שמנת מתוקה, מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד מריר (שבור לחתיכות) מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה .
- מוסיפים לשוקולד ביצים וחצי כוס עוגיות חמאה טחונות, מערבבים ויוצקים על תחתית העוגיות.
- אופים 15 דקות בחום 170 של מעלות, מוציאים ומצננים.
אופן הכנת הציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ומורידים מהאש, מוסיפים שוקולד חלב (שבור לחתיכות) מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה ויוצקים על העוגה כשהיא קרה.
אופן הגשה: ניתן להגיש עם פירות טריים או כדור גלישה או רוטב פירות יער.