|
עוגיות ביסקוטי
מאת: עמיר לוליאן, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.
מרכיבים עיקריים: תאנים, משמש, שקדים, אגוזים, ביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר.
משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 4-6
מצרכים להכנת המתכון
200 גר' סוכר 2 ביצים + 1 חלמון 10 גר' אבקת אפיה 350 גר' קמח 20 גר' תאנים יבשות חתוכות לקוביות 20 גר' משמש יבש חתוך לקוביות 20 גר' אגוזים 20 גר' שקדים
אופן הכנת המתכון
- מערבבים סוכר + ביצים + קמח + א. אפיה במיקסר עד לקבלת עיסה דביקה.
- מוסיפים את הפירות ומערבבים.
- יוצרים צורות של נקניקים.
- אופים בחום של 180 מעלות כ – 30 דקות.
- מצננים, פורסים דק ואופים שוב בחום של 170 מעלות כ – 20 דקות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|