מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגיות ביסקוטי

מאת: עמיר לוליאן, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 03.09.10

מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.

מרכיבים עיקריים: תאנים, משמש, שקדים, אגוזים, ביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר.

משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 4-6

מצרכים להכנת המתכון

200 גר' סוכר
2 ביצים + 1 חלמון
10 גר' אבקת אפיה
350 גר' קמח 20 גר' תאנים יבשות חתוכות לקוביות
20 גר' משמש יבש חתוך לקוביות
20 גר' אגוזים
20 גר' שקדים

אופן הכנת המתכון


  1. מערבבים סוכר + ביצים + קמח + א. אפיה במיקסר עד לקבלת עיסה דביקה.

  2. מוסיפים את הפירות ומערבבים.

  3. יוצרים צורות של נקניקים.

  4. אופים בחום של 180 מעלות כ – 30 דקות.

  5. מצננים, פורסים דק ואופים שוב בחום של 170 מעלות כ – 20 דקות.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il