|
מרק מלפפון קר עם יוגורט
מאת: מסעדת Bariba, קטגוריה: מרק קר
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון מרק מלפפון קר עם יוגורט, באדיבות השפית מרסיה כצמן, ממסעדת בריבה - מטבח מודרני בריא וכשר.
מרכיבים עיקריים: שמיר, מלפפון, יוגורט, שום.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 6
מצרכים להכנת המתכון
750 גרם מלפפון 0.5 ליטר יוגורט 2 שיני שום חצי כוס שמיר חצי כף אבקת סוכר מלח ופלפל – לפי טעם (או כפית)
אופן הכנת המתכון
- טוחנים את המלפפונים, השמיר והשום בבלנדר ומעבירים לקערה.
- מוסיפים יוגורט ואת תבלינים, מקפלים ומערבבים הכל ביחד.
טיפ: אסור לטחון יוגורט כי זה שובר את המרקם שלו. בגלל זה כדאי לערבב את היגורט בקערה.
- לקישוט: קוביות מלפפון, קוביות עגבנייה ללא הקליפה, זרעיי עגבניות, שמן זית ותפרחת שמיר
- המלצה להגשה: מומלץ להגיש עם 4 טוסטונים קטנים כל מנה, בכוס מרטיני.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|