|
פיש אנד צ'יפס אפוי
מאת: מסעדת Bariba, קטגוריה: בורי
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון להכנת פיש אנד צ'יפס אפוי, בריא וטעים. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba - מטבח מודרני בריא וכשר.
מרכיבים עיקריים: פפריקה, טימין, תפוחי אדמה, בורי.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4
מצרכים להכנת המתכון
4 פילה בורי נקי מעצמות פרורי לחם 150 גר 10 יחידות תפוחי אדמה 2 כפות פפריקה מעושנת חופן עלי טימין 5 כפות שמן זית מלח ופלפל לפי טעם
אופן הכנת המתכון
- חותכים את התפוח אדמה לקוביות 4 על 4 עם הקליפה מערבבים בקערה עם הפפריקה, שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
- שמים במגש אפיה, מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור מחומם מראש 200 מעלות כ-30 דקות עד שהתפוח אדמה מוכן.
- מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 7 דקות עד קבלת צבע זהב.
אופן הכנה הדג:
- מצפים את הדגים בשכבה דקה בפרורי לחם.
- מכניסים לתנור מחומם מראש 200 מעלות למשך 8 דקות.
אופן הגשה: בצלחת רחבה שמים את התפוח אדמה במרכז ו את הדג חתוך ל-2 עליו.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|