מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פיש אנד צ'יפס אפוי

מאת: מסעדת Bariba, קטגוריה: בורי
פורסם בתאריך: 03.09.10

מתכון להכנת פיש אנד צ'יפס אפוי, בריא וטעים. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba - מטבח מודרני בריא וכשר.

מרכיבים עיקריים: פפריקה, טימין, תפוחי אדמה, בורי.

משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4

מצרכים להכנת המתכון

4 פילה בורי נקי מעצמות
פרורי לחם 150 גר
10 יחידות תפוחי אדמה
2 כפות פפריקה מעושנת
חופן עלי טימין
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי טעם

אופן הכנת המתכון

  1. חותכים את התפוח אדמה לקוביות 4 על 4 עם הקליפה מערבבים בקערה עם הפפריקה, שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
  2. שמים במגש אפיה, מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור מחומם מראש 200 מעלות כ-30 דקות עד שהתפוח אדמה מוכן.
  3. מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 7 דקות עד קבלת צבע זהב.

אופן הכנה הדג:

  1. מצפים את הדגים בשכבה דקה בפרורי לחם.
  2. מכניסים לתנור מחומם מראש 200 מעלות למשך 8 דקות.

אופן הגשה: בצלחת רחבה שמים את התפוח אדמה במרכז ו את הדג חתוך ל-2 עליו.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il